Saturday, February 10, 2024

Клубове по интереси 2023-2024, Р.Минева

 Два клуба по интереси по английски език с интегриране на технологии:

  • Играй и учи английски език -  в него учениците  надграждат комуникативни, правописни и граматични умения по английски език чрез игрови и творчески дейности. Те играят и създават игри с различни дигитални инструменти. В процеса на обучение се използват мобилни и уеб приложения Office 365, Seesaw, Quizlet, Quizizz, Learning apps, Tiny Taps, Mozaweb и др.
  • ДИА (Дигитален Интерактивен Английски) - клубът се провежда в присъствена, смесена и хибридна форма на обучение по английски език като се цели надграждане на езиковите компетентности на учениците посредством използване на нови технологии. Учениците изучават правописни правила и граматични норми по английски език, посредством прилагане на проектни дейности и формиращо оценяване, като работят в групи и си сътрудничат. В процеса на обучение се използват мобилни и уеб приложения , Teams, Seesaw, Quizlet, Quizizz, Liveworksheets, Canva, Book Creator и др. Представителните изяви на клуба са участията на учениците в националното състезание по правопис на английски език "Spelling Bee" и на международна олимпиада по английски език "HIPPO".

Play and Learn by Teacher Rose

No comments:

Post a Comment

HIPPO OLYMPIAD 2024

         За шеста поредна година учениците от нашето училище взеха активно участие в международната олимпиада по английски език HIPPO . В пр...